PETICIJA ZA IZMJENU UREDBE O UTVRĐIVANJU VISINE BORAVIŠNE PRISTOJBE ZA 2018. GODINU (u dijelu koji se odnosi na vlasnike i korisnike plovila)

Contact the author of the petition

BORAVIŠNA PRISTOJBA ZA NAUTIČARE, 2018.

2017-10-07 08:56:30

Naglašavamo kako ne tražimo ukidanje boravišne pristojbe, već isključivo njezino niveliranje sa boravišnim pristojbama u ostalim vrstama smještaja kako nautičari ne bi bili diskriminirani u odnosu na ostale goste. Nautičari su u pravilu gosti visoke platežne moći, no ovakav pristup toj kategoriji gostiju, koji ostavlja dojam pokušaja nerazumnog izvlačenja novca iz njihovih džepova dugoročno će štetiti nautičkom turizmu i smanjiti broj nautičara koji pohode hrvatsku obalu, čime se nanosi šteta Hrvatskoj kao zemlji s višestoljetnom pomorskom tradicijom. Stoga se nadamo da će naši argumenti biti prihvaćeni i da će iznosi boravišne pristojbe za nautičare biti svedeni na razumnu i prihvatljivu mjeru.


Nautica PortalSpread the word and share this petition!

Please tell as many people as possible about this petition. The more people sign this petition, the more attention it will get from the media and the decision-makers.Paid advertising

Sponsor advertising space for this petition to have it featured at the bottom of the site. We have thousands of visitors every day, so this is a very effective and inexpensive way to gain more attention to a petition.

Facebook