Per nje ligj efektiv mbi Mbrojtjen e Kafshëve në Shqipëri / For an effective Animal Protection Law i

lopa

#176 Re: cilat jan kafshet e vendit tone

Apr 29, 2014, 17:04


Guest

#178 lopa

Apr 29, 2014, 17:04

lopa

Guest

#179 Re: Re: kafshet qe rriten ne vendin tone jane

May 18, 2014, 18:44


Guest

#180 Re: Re: si te mbrojme kafshet

Jan 19, 2015, 16:40


Guest

#181 mbroni kafshet

Feb 18, 2015, 14:17

mbroni kafshet

 


Guest

#182 Re: cilat jan kafshet e vendit tone

Jun 02, 2015, 06:30


Guest

#183 Re:

Feb 09, 2016, 17:47


Guest

#184

Feb 21, 2016, 11:31

 my animals ......are beautiful


Guest

#185 Re: cilat jan kafshet e vendit tone

May 16, 2016, 18:08


Guest

#186

Jul 03, 2016, 13:18

I like pets
elifiiiabbdm

#187

Jan 18, 2017, 19:02

kafshet jene si njerezit jane miqte tane me te mire  ata nga ne nuk kerkojne iphone makina shtepi por vetem pak dashuri dhe ngrohtesi


Guest

#188 Re: Re: Re: si te mbrojme kafshet

Jan 26, 2017, 18:56


Guest

#189 Re: animal rights freedom in albania

Jan 28, 2017, 17:04


Guest

#190 Duhet te mbrojm kafshet ne rrezik

Feb 23, 2017, 15:56

#167: - si te mbrojme kafshet

#191 Re: si te mbrojme kafshet

Feb 26, 2017, 14:34


Guest

#192 Re: mbroni kafshet

Mar 03, 2017, 20:23

QENI
Guest

#193 i love animas

Apr 12, 2017, 14:47

NESE KAFSHET NUK MUND TE FLASIN KJO NUK DO TE THOTE SE ATO DUHEN TE ZHDUKET NGA KJO BOTE.ATO KAN TE DREJTAT E TYRE TE JETOJNE.AS NE NUK MUND TE JETOJME PA KAFSHE JU LUTEM DUANI DHE MBRONI KAFSHET

 


Guest

#194

May 01, 2017, 12:36

MBRONI KAFSHET 


Guest

#195 Re: cilat jan kafshet e vendit tone

May 14, 2017, 20:14


Guest

#196 Re: Re: Re: kafshet qe rriten ne vendin tone jane

Oct 25, 2017, 13:10


Guest

#197 Re: mbroni kafshet

Jan 08, 2018, 17:18


Guest

#198 Re: Re: si te mbrojme kafshet

Feb 21, 2018, 21:04

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook