PERMOHONAN PENYERTAAN UKM DALAM LIGA FAM 2011

Contact the author of the petition

This discussion topic has been automatically created of petition PERMOHONAN PENYERTAAN UKM DALAM LIGA FAM 2011.

Zulfahmie Zawawi
Guest

#1

Dec 29, 2010, 19:57

Dengan kebolehan dan permainan yang ditunggukan oleh team UKM FC, saya amat yakin bahawa mereka boleh pergi jauh lagi untuk majukan sukan bola sepak. bakat mereka memeng terserlah dengan lebih lagi diasah dan menjadi pelapes kepada keungulan bola sepak negara kita
Ayie Messy
Guest

#2 alhamdulillah

Dec 29, 2010, 20:55

walaupun xdak dlm team, sokongan moral tetap akan diberikan.. jangan risau k
Hafiz
Guest

#3 Re:

Dec 29, 2010, 22:25

#1: Zulfahmie Zawawi -  

InsyaAllah.. teruskan sokongan anda kpd UKM FC.. kita gemparkan Malaysia dgn kebangkitan UKM FC dlm arena bolasepak negara.. kalau Malaysia mampu julang piala AFF takkan UKM tak mampu berjuang dlm FAM Cup... =)

hafiz
Guest

#4 Re: alhamdulillah

Dec 29, 2010, 22:26

#2: Ayie Messy - alhamdulillah 

semangat ni yg kita nak.. =)

Hizwan Hisham
Guest

#5 UKM for FAM League

Dec 29, 2010, 22:39

I hope that administration of UKM permit UKM Football team to compete in FAM League
amri dellan
Guest

#6 hidup UKM

Dec 29, 2010, 22:47

semoga dapat masuk liga FAM..!!
maz linda
Guest

#7 Re: alhamdulillah

Dec 29, 2010, 23:02

#2: Ayie Messy - alhamdulillah 

terbaek la ayie....hehe

UKM FC

#8 KESILAPAN

Dec 30, 2010, 00:18

Saya menyeru kepada semua yang menandatangani surat ini agar meletakkan nama penuh anda.. Kepada 26 orang terawal yang telah meletakkan nama samaran, saya memohon jasa baik untuk menukar kepada nama penuh anda.. Hal ini kerana petisyen ini akan dihantar secara formal kepada Tan Sri Naib Canselor UKM supaya memberi kebenaran pasukan UKM beraksi dalam Liga FAM 2011.. Segala kesulitan dan kesilapan amat dikesali.. Terima kasih kerana memberi kerjasama yang baik..

N
Guest

#9 GO UKM FC!!!

Dec 30, 2010, 03:07

UKM should allow this football team to join FAM league. This team already struggle very hard until now. I always saw their games and they are very talented so DONT WASTE IT!! Mr Sulaiaman already done a good job to this team. Although football is not UKM sport choice like Volleyball and Cricket, i think this team deserve a chance to prove themselves. Good Luck and I always support u'all.

KHAIRUL ANUAR MAT LAZIM
Guest

#10 Gomo UKM Gomo

Dec 30, 2010, 03:44

Salam sukan. Ambo sokong segala cadangan untuk kebaikan semua tambah-tambah jika ini berjaya, ia akan menaikkan nama UKM di persada Bola Sepak Tanah Air
Siti Maziah Abu Talib
Guest

#11

Dec 30, 2010, 05:06

May Allah bless you. May all tis come true. Amin :)
MOHAMAD RADZI BIN DIN
Guest

#12 GO UKM !!

Dec 30, 2010, 05:15

PULUN UKM PULUN !!!!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Guest

#13

Dec 30, 2010, 06:01

sebab nak bgi kt hapsah aku nk sign..biar die sedar die x leh menentang kehendak student..jangan penuhkan kantung die je..student nk jugak
MOHAMAD NASIR MOHAMED NAZRI
Guest

#14 sokongan penuh utk pasukan bola ukm

Dec 30, 2010, 06:52

untuk menaikkan mutu sukan UKM di mata negara, saya selaku bekas Presiden MPP UKM 09/10 menyokong penuh penyertaan pasukan UKM dalam Liga FAM 2011..harap usul ini dipertimbangkan dengan baik..good luck UKM tercinta!
MUHAMMAD FUAD MUHAMMAD FUAD
Guest

#15 RED GIANT

Dec 30, 2010, 07:25

TANAH TUMPAHNYA DARAHKU
SEMANGAT JUARA MEMBARA
Guest

#16 maju terus maju

Dec 30, 2010, 07:29

SEMANGAT JUARA MEMBARA

Guest

#17

Dec 30, 2010, 08:00

yes! malaysia mng!
d mne hak kami sbg plajar ukm??? arghh!!!
bekas pelajar UKM
Guest

#18 cadangan

Dec 30, 2010, 08:26

Saya cadangkan Team Bola Sepak UKM memanggil semula pemain-pemain lama yang pernah membawa kejayaan kepada UKM untuk sama-sama bermain. Kita memberi tawaran dan tepulang kepada mereka untuk terima atau tidak. Mana tau jarak dan kekangan kerja tidak mengizinkan. Ini kerana saya lihat pemain-pemain baru seakan kurang pengalaman dan bisanya. Semoga kehadiran pemain lama dapat membantu memberi tunjuk ajar kepada mereka. Mungkin ini dapat membantu beban jurulatih.
SHOLIHIEN AHMAD
Guest

#19 majulah sukan untuk malaysia...

Dec 30, 2010, 08:30

majulah sukan ukm untuk semua...
AHMAD NUR FAIRUZ MASHOD
Guest

#20

Dec 30, 2010, 08:35

kalau nak bagi pembangunan sukan bola sepak di ukm meningkat dari takuk lama, pihak pengurusan ukm hendaklah sanggup melabur duit..

Guest

#21 kepada bekas pelajar UKM

Dec 30, 2010, 09:03

Siapa kata pemain baru tidak pengalaman dan bisa?pemain2 generasi ni lah yg bawa UKM ke tahap yg lebih baik dari dulu...
Muhammad Amirul Amri Bin Dahalan
Guest

#22 Glory UKM

Dec 30, 2010, 09:06

Majulah sukan untuk negara!!
Nuraishahtun Bt Md.Akhir
Guest

#23

Dec 30, 2010, 10:24

majulah sukan utk UKM!!!

lokman latif
Guest

#24 nothing

Dec 30, 2010, 11:22

please let them in
muhammed suffian
Guest

#25 sokong2

Dec 30, 2010, 13:09

ukm mesti main liga FAM untuk tingkatkan lagi mutu permainan pasukan ukm..dengan tunjuk ajar coach dan manager yang berwibawa..go!!go!!UKM..
Facebook