Pelasta Vartiosaari! - Save Vartiosaari!

Pelasta Vartiosaari! - Save Vartiosaari! / Announcements / Vartiosaaren kohtaloa ei ole vielä ratkaistu – ilmaise kantasi päättäjille ennen tiistaita 19.11. 2013 / Comments


Guest

#1

Nov 16, 2013, 12:51

Vartiosaari on ehdottomasti säilytettävä virkistysalueena. Se on ainoa tapa turvata saaren monet rauhoitetut lajit, kuten lepakot.

Guest

#2

Nov 16, 2013, 12:54

Pelastakaa Variosaari!

PEkka Varis

Guest

#3

Nov 16, 2013, 17:53

Helsinki saisi erottua muista suurkaupungeista tarjoamalla aitoja luontokeitaita aivan kaupungin tuntumassa. Rakentamaton luonto voisi olla Helsingin upea ylpeydenaihe!
Monille eurooppalaisille luonto on ekslusiivista luksusta. Kauppakeskukset ja kaikkialla saatavat samat bränditavarat on nähty. Luonnolla voi tienatakin, jos siitä on kiinni.

Paikallisille luonto on tärkeä osa virkistystä ja lasten kasvatusta vuoden ympäri. Luonto edistää ihmisten hyvinvointia tehokkaasti.

Guest

#4

Nov 16, 2013, 20:58

Jos kerran rakennetaan yhä suurempia ja tiheämmin asuttuja kaupunginosia kaupungin keskustaan, on myös lähellä sijaitsevien viheralueiden paikalleenjättäminen välttämätöntä. Ihmisten täytyy saada retkeillä kotinsa läheisyydessä - ajatellaanpa vaikka New Yorkin keskuspuistoa. t. Reetta

Guest

#5

Nov 18, 2013, 10:17

On käsittämätöntä lyhytnäköisyyttä pilata ainutlaatuinen luontokohde Helsingin edustalla. Massiivisen rakentamisn jälkeen on turha haikailla rauhoitettujen lajien perään. Vartiosaari on säilytettävä mahdollisimman ennallaan, vesibussein saavutettavana luontoretkikohteena meille kaikille.
Terveisin tuusulalainen saarenkävijä ja -ihailija.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook