VÉDJUK MEG KRISNA-VÖLGYET ÉS A SZENT TEHENEKET!

Quoted post


Guest

#96 Re: Jó reggelt!

2011-12-05 00:31

#8: - Jó reggelt!

Az, hogy befogad egy vallást egy ország, az ajándék.. az ország nagylelkűsége, színessége.. AJÁNDÉK. Ne akarj többet, mert az már nem hívő magatartás.

A krisnás nem önfentartó, hiszen állandóan kéreget. Talán a harmadik világban kéne szent helyet keresnetek, zarándokoljatok el oda évente, mint a jó hinduk.. De minden valamire veló igaz vallás hívője,(ami nem pénzmosoda, és hívő-kizsákmányolás,) a társadalom részeként él, és adózik.,  kéreget, tehát kontaktál a társadalommal..akkor adjon is.

Ha egy kolostorotok lenne, senki nem akarná tőletek elvenni.. De szinte a szcientológus egyház vagyonával, felépítésével, és módszereivel dolgoztok.. több helyen van krisna birodalom.. nem, csak az az egy..Kitörölheted ezt a hozzászólást, de szerintem vedd építő kritikának.. de ugyanezt gondolom a vidám vasárnap borulós híveiről is, és a bigott keresztényekről is.

Az a baj, hogy mint minden egyház, a kis hívőknek egyik kezével lelki táplálékot ad, és elhiteti, hogy pénz nélkül lehet élni, aztán a másikkal, meg elzavar kéregetni, és kiöli belőled a józan emberséget.. formálja a tudadot a maga érdeke, növekedési célja érdekében, mely mögött általában 1 ember, vagy egy kisebb csoport áll.. éljen rendes életet, belül meg abban hisz, amiben akar..  Hivatalosan a vallás  ...más.. nem ellenkezhet a társadalom, és az állam érdekeivel!

Replies


Guest

#108 Re: Re: Jó reggelt!

2011-12-05 01:29:01

#96: - Re: Jó reggelt!

Az alapítók vettek földet a saját pénzükön és most az állam elvenné. Ez lopás. Ha a te földed venné el, mit szólnál? Hare Krsna!


Guest

#312 Re: Re: Jó reggelt!

2011-12-05 22:55:52

#96: - Re: Jó reggelt!

véleményem szerint inkább látogass el Krisna-völgybe és utána őszintén a tükörbe nézve Te töröld ki ezt a hozzászólást, köszi