Support Hungary!

Quoted post


Guest

#20

2012-02-09 16:47

A facebook felfüggesztette a fiókomat és így nem tudom aláírásommal igazolni, hogy a békemenetben részt vettem. melynek céljaival teljes mértékben egyetértek és tiltakozom a Magyarországot és Orbán Viktor miniszterelnök urat ért támadások ellen. nekem úgy tűnik, hogy, hogy az EU tele van szocialistákkal és liberálisokkal, akik nem az emberek alapvető erkölcseit képviselik, hanem a gyilkosságokat (abortusz), a házasság megcsúfolását (homoszekszuálisokkal), azt mondják majd a piac eldönti, mely csak akkor érvényesíthető ha a balliberálisoknak úgy tetszik, a Club rádió esetében már nem, az emberek bankok által történő kifosztása sem zavarja őket. A kisebbségek helyzetét csak Magyarország esetében tartják aggályosnak, ahol nincs diszkrimináció, Szlovákiában, Romániában vagy Szerbiában viszont nem aggályos(Szerbiában verik a magyarokat, Szlovákiában nem használhatják nyelvüket és állampolgárságukat is elveszik, Romániában is diszkriminálják a magyarokat )
Az USA milyen alapon avatkozik belügyeinkbe, van neki saját problémája is, hiszen akkora adóssága van, mint az egész világnak, esetleg foglalkozhatna saját "sajtószabadságával" vagy "demokráciájával" vagy esetleg a szegények megsegítésével, akiket a bankok kifosztottak és még demonstrálni sem engedi a rendőrség gondolom felsőbb körök utasítására.
Rimoczi Ernőné

Replies


Guest

#52 Re:

2012-02-14 15:06:44

#20: -

Igen így van, akik külfüldön áztatják Magyarországot Ők szicialisták, liberálisok. Elég volt az ilyen hazaárulókból. Bajnai kiment Amerikába hamis vádakat terjeszteni, ezt tanította az ottani egyetemen.Nem más mint egy felbújtó kollaboráns, csaló, bűnöző. Ő érte is mentek a libák Békemenetben.A Magyar békemenet előtt hazajött, hogy kormányellenes puccsot hajtson végre, a de a magyar nép megmutatta, hogy itt a demokrácia.Bajnai Gordon egy sunyi, aljas kollaboráns, aki több öngyilkos haláláért felelős.

Igen...ne idegenek írányítsák az országot!!!!!


#118 Re:

2012-08-07 21:22:43

#20: -

nekem is felfüggesztették még tegnap...hogyan tudom újra használatba venni????