Vetoomus suomalaisen rakennuskulttuuriperinnön puolesta

Quoted post

Ruu

#2 Missä vaiheessa päätösprosessi on?

2012-07-03 22:20

Taistelin itse oman AMK-koulutusohjelmani säilyttämisen puolesta aiemmin tänä vuonna (onnistuneesti) ja jäin pohtimaan, missä vaiheessa päätösprosessi tämän rakennuskonservoin koulutusohjelman osalta on? Mielestäni on suuri virhe, jos tämä koulutusohjelma lakkautetaan, mutta esimerkiksi tämän adressin vaikutusmahdollisuudet riippuvat hyvin pitkälti siitä, kuinka moni päättävä taho on ehtinyt jo antaa hyväksyntänsä tälle lakkautuspäätökselle.

Lisäksi olisin halunnut tietää, onko adressi mahdollisesti tarkoitus tulostaa ja toimittaa konkreettisesti jollekin päättävälle taholle vai onko sen tarkoitus ainoastaan kerätä asialle huomiota verkossa.

Replies

Pohjoismaisen konservaattoriliiton Suomen osasto ry
The author of this petition

#4 Re: Missä vaiheessa päätösprosessi on?

2012-07-05 09:04:53

#2: Ruu - Missä vaiheessa päätösprosessi on?

Hienoa, että koulutusohjelmasi säilyi.

Jos haluat tarkan tiedon siitä, missä vaiheessa päätösprosessissa mennään, niin kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Seinäjoen ammattikorkeakouluun.

Me haluamme herättää adressilla huomiota asialle. Haluamme myös saada kokoon nimilistan, jonka voi toimittaa päätöksistä vastuussa oleville tahoille.

Vieras

#6 Re: Missä vaiheessa päätösprosessi on?

2012-07-05 09:31:00

#2: Ruu - Missä vaiheessa päätösprosessi on?

Heinoa Ruu,

 

Että voitit kamppailusi. Elämme kulttuurivihamielistä aikaa, jossa tuottavuuden harha tuhoaa luovan ajattelun, uudet innovaatiot sekä järjen ja sydämen äänen.