Hillerød kommune in Denmark, return William to his loving mother Hermina and stop snatching children from their loving parents


Guest

/ #76

2016-06-24 04:13

Nu-I mai plângeți de mila și nu-i mai țineți partea oamenilor. Gândiți cu capul...nu cu picioarele. În astfel de momente, e mai bine sa înveți sa accepți realitatea, decât sa te bați degeaba. Am mai spus și repet, danezii nu iti iau copilul degeaba. Eu am 2 copii, născuți și crescuți aici și nu am avut niciodată probleme cu statul. Și asta de ce...? Pt ca nu am avut niciodată depresie, dorința de a ma sinucide ca "doamna" și probleme psihice. Copilului ii e mai bine acolo, oricât ar încerca hermina sa spuna altceva. 

Cucoana asta sa meargă mai întâi la doctor sa se verifice de bolile ei mintale, nu sa se duca in România sa plătească un doctor și sa-i dea un certificat precum ca e sănătoasă. Danezii o testează mereu, chiar dacă nu își da seama...și ea pica. Pentru ca problemele ei, încă sunt. Au dispărut doar din imaginația ei. Un om sănătos la cap gândește problema pe toate părțile, asculta sfaturile altora de a merge sa se trateze și lupta...insa ea nu face decât sa se războiească cu statul danez și nimic mai mult. Pt ea e vorba de o "ura" imaginara intre ea și statul danez. Comisia aia nu o cunoaște personal. Ei au văzut un dosar cu problemele ei și o analizează. Dacă ar fi fost ok din punct de vedere psihic, copilul era la ea cu siguranță. 

Ajutați-o pe cucoana sa meargă sa se trateze, nu semnând petiții tâmpite, ca pe ăștia ii doare în dos de petițiile voastre. Degeaba se duce cu 1000 de semnături, dacă ea e tot bolnava psihic.