We zijn de regering en criminaliteit zat op Curacao

Democracy?

/ #11 DENK NA!!!

2012-04-19 17:55

Wat een triest gedoe allemaal. Er zijn verkiezingen geweest, er is een coalitie gevormd en een regering. Waarom lopen jullie al sinds de creatie te zeuren en elke misstap te vergroten alsof het een genocide betreft?
Denk je echt dat er een verschil zit tussen politici? Ze zijn allemaal corrupt en niet integer, welke partij dan ook. De een kan het gewoon beter verbergen dan de ander. En dat Leeflang loopt te praten over integriteit enzo, HA HA HA!!! The biggest joke ever!!!!

Je kan beter puur kijken naar de staatsschuld om een regering te beoordelen, dat heeft namelijk direct effect op jou, en generaties na jou, want dat bepaald hoeveel geld er weg vloeit aan rente (weggegooid geld dus!) Als we dan naar de periode van 1994 tot 2010 kijken is deze gestegen van 1,5 miljard naar 5,5 miljard NAF. Dat is pas corruptie, 4 miljard gulden uitgeven die er niet is en de mensen daarna zoeken het maar uit....Maar we zijn zo goed en integer...wat een lachertje!

Mensen denk aub ZELF na en laat je niet zo makkelijk voor politieke karretjes spannen, en neem de moeite om ZELF dingen uit te zoeken als je de toch je mond open gaat trekken. Wacht gewoon democratisch tot de volgende verkiezingen en zorg dat er gestemd word. Het feit dat we in de 4 jaren tussen verkiezingen niet eens kunnen samen werken zegt al genoeg over de versplintering van onze maatschappij. Alleen maar elkaar tegenwerken, precies waar deze "manifestatie" van trieste mensen voor zal zorgen. Toen de PAR aan de macht was en mensen gingen demonstreren tegen slotakkoord e.d., werden ze gewoon door de "oproer politie" geslagen, toen hoorde je niemand klagen. Kijk maar, als dat nu zal gebeuren door ongeregeldheden, gaan juliie weer huilen over een dictatuur. Stomme schapen zijn jullie en denken dat jullie slim, rechtvaardig en goed bezig zijn. Terwijl jullie namelijk alleen maar Curaçao tegenwerken en in een kwaad daglicht stellen. Maar ja, jullie zullen toch denken dat jullie goed en rechtvaardig bezig zijn, dus dit stukje schrijven is waarschijnlijk een verkwisting van mn tijd. Maar veel plezier zondag, ik zal aan jullie schaapjes denken als ik op het strand lig en daarna een lekker koud biertje aan het drinken ben.