Signature Campaign: Protest the Attack against Carlos the Jackal

Turkish People
The author of this petition

/ #69 So-called Civilization

2011-03-03 01:50

Was Carlos a "diabolical murderer"? I don't think so.

"Without having such a duty or authority and by eliminating the authorized personnel in prison, that the Republican Guards handcuffed Carlos in a small room and made him completely naked and repeatedly hit his head against the walls and punched him in the head and threw him against the walls and took him to court just allowing only a t-shirt along with his underwear in spite of the freezing winter conditions below zero and tried to humiliate Carlos by exposing him like that before public and so on, all these bad treatments deeply hurt conscience of Turkish people. We held a demonstration protesting it in front of the French Consulate in Istanbul."

What about so-called human rights? What Carlos says:

- "Listen, please. These words are all rubbish. I have to say something to the people who are talking about human rights that my whole life has been full of struggle for human rights. We primarily fought for human rights! The problem here is not that. Using the cliché of human rights is a rude simplification towards ordinary people. It is an immorality. There isn’t any other country on Earth that slaughtered more people than the United States of America. They have been killing for 200 years while the Nazis were in power only for 12 years and the number they killed is limited to this period. Then they are talking about human rights. I will tell you something: I sincerely believe that all human beings are born free and equal in dignity and rights, but the practice of that in the world is completely opposite."

And, our leader Salih Mirzabeyoglu, an activist thinker having 60 books has been suffering from so-called civilized USA's mind-control technology for 10 years.

Unfortunately, things aren't that simple to be able to say immediately "Carlos is a diabolical murderer or Muslims are natural terrorists".

If you obey their rules, accept to be slaugtered or occupied, you are the champion of democracy from then on. If not and defense yourself, your homeland, and your human rights, you are terrorists!


The Message in Turkish:

Carlos "şeytani bir katil" miydi? Hiç sanmıyorum.

"Cezaevinde bulunan normal personeli bertaraf ederek orada hiçbir şekilde görev ve yetkisi olmayan Cumhuriyet Muhafızlarının Carlos’u kelepçeleyerek bir odaya koyması ve burada yalnızca elinde kelepçe kalacak şekilde çırılçıplak bırakıp darbetmesi, yumruklaması, kafasını duvarlara vurması, sıfırın altındaki dondurucu soğuk kış şartlarına rağmen yalnızca bir tişört ve külot giydirerek adliyeye götürmesi ve bu şekilde insanlara teşhir ederek aşağılamaya çalışması gibi tüm bu kötü muameleler insanlık vicdanında derin yaralar açmıştır."

Hani insan hakları? Carlos'un söylediği şudur:

- "Dinleyiniz. Bunların tümü çerçöp laflar. İnsan haklarını diline dolayanlar mevzuunda şunu söylemem gerekir ki, benim tüm hayatım insan hakları için mücadele etmekle geçmiştir. Biz en başta insan hakları için savaştık! Burada mesele bu değil ki! İnsan hakları klişesinin kullanılması, alelâde halka yönelik çok kaba bir basitleştirmedir. Ahlâksızlıktır. Bir kere, Amerika Birleşik Devletleri’nin katlettiği kadar çok sayıda insan katletmiş bir başka ülke yoktur tarihte. Onlar 200 yıldır öldürüyorlar, oysa Naziler yalnızca 12 yıl iktidarda kalabildiler ve öldürdükleri de bu kadarcık bir zamanla sınırlı kalmıştır. Sonra da kalkmış insan haklarından bahsediyorlar. Bir şey söyleyeceğim size: Tüm insanların eşit haklarla doğması, aynı haklarla mücehhez olması gerektiğine inanıyorum. Dünyadaki tatbikatsa maalesef tam tersi bunun."

Ve, 60 eseri olan liderimiz, aksiyoncu fikir adamı Salih Mirzabeyoğlu, 10 yıldır güya medenî ABD'nin zihin kontrolü teknolojisinden muztaribtir.

Maalesef, mesele "Carlos şeytanî bir katildir ve Müslümanlar tabiî teröristlerdir" denilebilecek kadar basit değil.

Şayet onların kurallarına boyun eğerseniz, boğazlanmayı yahud işgal edilmeyi kabullenirseniz, o vakitten itibaren demokrasi şampiyonu olursunuz. Yok öyle yapmaz da kendinizi, vatanınızı ve insan haklarınızı savunursanız, teröristsiniz!