Hillerød kommune in Denmark, return William to his loving mother Hermina and stop snatching children from their loving parents


Guest

/ #123

2016-10-19 05:02

Situația e cam ciudata. Mama joaca cam mult teatru și se axează pe asta, nu pe însănătoșire. Poate copilului ii e mai bine sa rămână acolo unde e. Acei oameni care îl au în grija sunt specialiști, iar fiecare mișcare a mamei este analizata și notata. Iar ei pana acum nu am observat vreo îmbunătățire în comportamentul ei. 

Legile sunt altfel în tara asta, nu mai e ca la noi...îl bați oleacă dacă a fost obraznic și copilul o sa învețe lecția. Aici lumea e educata, civilizata...nu se pot integra toți. Iar dacă te comporți ca în mahala...slabe șanse sa-l vezi înapoi. 

Înainte sa scrieți comentarii siropoase în care rugați internetul sa-i aducă copilul înapoi, gândiți! Ea a vrut sa se SINUCIDĂ...sper ca va dați seama de gravitatea problemei. Un copil trebuie sa trăiască intr-un mediu liniștit, feeric, din care sa aibă ce învață. De la ea...ce? Sa ajungă la 13-14 ani sa vrea sa își taie venele, sau sa se arunce de pe un bloc? E în joc viata copilului, iar cel mai bine ii este acolo! Va asigur!

Și nu îmi săriți în cap, ca mie nu îmi pasa ca x sau y comentează asa cum au făcut și altora cu mintea deschisa.