VÉDJUK MEG KRISNA-VÖLGYET ÉS A SZENT TEHENEKET!

Quoted post

Ladnai Attila
Guest

#793 Re: Re: Re: Re:

2011-12-07 13:40

#789: - Re: Re: Re:

2 dolog:

1. ez vitafórum, ahol ban helye a mások véleményének is, de csak ha az megfelelően alá van támasztva. az nem vita, hogy én 1-et mondok, te meg 2-t és akkor te győztél. azt hülyeségnek hívják.

ebből kifolyólag nem tudom elfogadni a szubjektív, alá nem támasztott véleményeket. van, akinek ez tetszik, neked meg az. és akkor mi van? attól még egyikünk sem rosszabb a másiknál. vagy éppen nálad.

2. a bazilika említése ugyanolyan szubjektív véleménynyilvánítás volt tőled, mint az előző. egyébként nekem tetszik az is, de nem tudnék abban élni. nem arra való, tudod? mi itt emberek otthonairól is beszélünk, nem csak túrisztikai látványosságról. bár az ott élők számára nyilván annál is sokkal többet jelent, mintha egyszerűen "csak" az otthonukról lenne szó.

kérlek használd az intelligenciád, ha vitatkozni szeretnél.

hare krisna

 

Replies


Guest

#881 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-12-07 19:02:12

#793: Ladnai Attila - Re: Re: Re: Re:  

 Nem vagyok krisnás, de szeretem őket. Őszinték, barátságosak, tiszta lelkűek, emberségesek. Hogy ők kicsit másképpen képzelik  el a teremtő Istent mint én? Akkor mi van? - Egyikünk sincs a teljes tudás birtokában, nincs nálunk a bölcsek köve. Most még csak tükör által, homályosan látunk - mint mondotta Pál apostol. Végigjártam a főiskolájukon egy 3 hónapos filozoófia kurzust, nagyon hasznos volt.