VÉDJUK MEG KRISNA-VÖLGYET ÉS A SZENT TEHENEKET!

Quoted post


Guest

#803 Re: Re: Re: Krisnásoknak üzenem

2011-12-07 14:02

#796: - Re: Re: Krisnásoknak üzenem

Azt nem kétlem,hogy boldogok a gyerekek,de nem önszántukból választották ezt a vallást mint a felnőttek hanem ebben nevelkednek a szülök által.

A Cigi szag sem jobb. Nem dohányzom, nem is dohányoztam és a füstölő szag is zavar.

 

Replies

Ladnai Attila
Guest

#806 Re: Re: Re: Re: Krisnásoknak üzenem

2011-12-07 14:12:37

#803: - Re: Re: Re: Krisnásoknak üzenem

bárki szakíthat a családi hagyományokkal, mint ahogyan a Krisna-hívők is, mikor azzá váltak, szakítottak azzal a számukra nem kielégítő értékrenddel és életvitellel, amire a korábbi környezetükben igény volt.

semmi sincs kőbe vésve.

mindenkinek meg van a maga szabadsága eldönteni, hogy mit kezd az életével.

az a fura, hogy bár magad is erre hegyezed ki a dolgot, tőlük mégis megtagadnád azt a szabadságot, amiről bebszélsz. semmivel sem lehet "egyenlőbb" egyik, mint a másik.

Baggio

#812 Re: Re: Re: Re: Krisnásoknak üzenem

2011-12-07 14:20:52

#803: - Re: Re: Re: Krisnásoknak üzenem

A vallásukat a gyerekek nem maguk választják, arra a szüleik/családjuk/közösségük neveli őket.

Több vallás is alkalmaz különböző féle füstölésre alkalmas anyagokat, a katolikusoknál például a tömjént használják erre, az ördög elűzése végett. Számomra ez hiedelem, a tömjénfüst is zavar, mégsem gondolom, hogy a templomokat be kellene zárni.

Amúgy, ha a vallásukat nem is tiszteled, tiszteld a munkájulat, és a tulajdont. A Krisna völgyet saját pénzükből vásárolták, és saját munkájukkal tették olyanná, amilyen. Ízlés kérdése, hogy tetszik-e, mindenesetre az övék.

Ráadásul a keleti vallásokra jellemző módon befogadó, toleráns vallás, ellentétben a monoteista vallásokkal, amit az intoleráns bejegyzések is jellemeznek ezen az oldalon is.


Guest

#868 Re: Re: Re: Re: Krisnásoknak üzenem

2011-12-07 18:05:52

#803: - Re: Re: Re: Krisnásoknak üzenem 

 

aki egy jó keresztény családba születik az is abba a vallási kultúrába szokik bele. Elhiszem hogy téged zavar, engem is sok minden zavar de meg lehet ezt intelligens módon is fogalmazni...