VÉDJUK MEG KRISNA-VÖLGYET ÉS A SZENT TEHENEKET!

Quoted post


Guest

#8 Jó reggelt!

Dec 04, 2011, 00:52

A 14 MÁR ELFOGADOTT EGYHÁZON KÍVÜL MINDET JANUÁR 1.-TŐL MEG AKARJÁK SZÜNTETNI - Jó reggelt! Ezt már rég eldöntötte a Narancsuralmi párt. Már szeptember óta látható volt, mire megy ki a játék - nem szakmai döntés, hanem POLITIKAI született, a szakma - teológusok, valláskutatók - tehetetlenek. Nézzétek meg az Államtitkár úr szemrebbenés nélküli nyilatkozatait arról, hogy minden egyházzal tárgyal - csak a business egyházakat akarják kiszűrni - és mit tett? Soha ne a szavait nézzétek egy magyar politikusnak - hanem a tetteiket, azok leleplezik valódi szándékaikat. Ha Szászfalvi Államtitkár úr maga betartja a törvényeket KÖZ SZOLGAKÉNT akkor kellett is volna tárgyalnia - és nézzétek meg, hogy valójában kikkel tárgyalt. MI FIZETJÜK az ő béreiket, juttatásaikat - és arcba köpnek, hátba szúrnak. A szakma nekik sehol nem számít, ezért pusztulunk bele a döntéseikbe.

Nem véletlenül éhség-sztrájkol lelkész Strasbourgban - a Krsnásokért is, de eddig nem sok támogatást kapott, pedig eredményes volt - átvették a petíciót és nemzetközileg figyeltek fel arra, e téren is mi folyik itt. TELJES összefogás kell - nem egyházanként külön-külön. Támogassátok ti is Iványi Gábor úrék küzdelmét - minden közösségért, legyen keresztény, buddhista vagy krsnás... Pont az a cél, egyenként akarjanak velük tárgyalni, hogy megosztassák a közösségeket is. mindig ugyanaz - megosztanak minden területet, ellentétet szítanak, hogy mindenen ők uralkodjanak.

Replies

Indianyó

#24 Re: Jó reggelt!

2011-12-04 12:56:46

#8: - Jó reggelt!

köszönöm a megjegyzésedet, bólogatok rá erősen. mert hát azért jó lett volna, a ha többiekért is ekkora felháborodás indult volna be... a hajléktalanokat és cigányokat oktató kisegyházak is érnek annyit, mint a Krshna-völgy. persze ettől még én is aláírom, csak muszáj volt ezt hozzáfűznöm.


Guest

#96 Re: Jó reggelt!

2011-12-05 00:31:21

#8: - Jó reggelt!

Az, hogy befogad egy vallást egy ország, az ajándék.. az ország nagylelkűsége, színessége.. AJÁNDÉK. Ne akarj többet, mert az már nem hívő magatartás.

A krisnás nem önfentartó, hiszen állandóan kéreget. Talán a harmadik világban kéne szent helyet keresnetek, zarándokoljatok el oda évente, mint a jó hinduk.. De minden valamire veló igaz vallás hívője,(ami nem pénzmosoda, és hívő-kizsákmányolás,) a társadalom részeként él, és adózik.,  kéreget, tehát kontaktál a társadalommal..akkor adjon is.

Ha egy kolostorotok lenne, senki nem akarná tőletek elvenni.. De szinte a szcientológus egyház vagyonával, felépítésével, és módszereivel dolgoztok.. több helyen van krisna birodalom.. nem, csak az az egy..Kitörölheted ezt a hozzászólást, de szerintem vedd építő kritikának.. de ugyanezt gondolom a vidám vasárnap borulós híveiről is, és a bigott keresztényekről is.

Az a baj, hogy mint minden egyház, a kis hívőknek egyik kezével lelki táplálékot ad, és elhiteti, hogy pénz nélkül lehet élni, aztán a másikkal, meg elzavar kéregetni, és kiöli belőled a józan emberséget.. formálja a tudadot a maga érdeke, növekedési célja érdekében, mely mögött általában 1 ember, vagy egy kisebb csoport áll.. éljen rendes életet, belül meg abban hisz, amiben akar..  Hivatalosan a vallás  ...más.. nem ellenkezhet a társadalom, és az állam érdekeivel!

szilvia

#2230 Re: Jó reggelt!

2011-12-12 11:19:54

#8: - Jó reggelt!  

 ne haragudjon de ez téves addig nem szóltam, ameddig nem olvastam el a törvényt Azt nem tudom miért csak 14 az elfogadott (és támogatott) első körben de a 14§ szerint minden lehetőség létezik a 15-16 helyre a Krisnának és a Metodistának A közel háromszáz eddig létezett és regisztrált az nem volt elfogadható


Guest

#3235 Re: Jó reggelt!

2011-12-16 23:41:21

#8: - Jó reggelt!

Nagyon igaz, amit leírtál, teljes mértékben fedi a valós helyzetünket. Én maximálisan egyetértek veled.


Guest

#3507 Re: Jó reggelt!

2011-12-19 21:36:19

#8: - Jó reggelt!  

 békességet kivánok Neked !

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook